Viitorul Șelimbăr și Alma Sibiu vor colabora în noul sezon!

Nou-promovata în Liga a II-a, ACS Viitorul Șelimbăr și ACS Alma Sibiu au demarat un parteneriat pentru promovarea tinerilor fotbaliști!

Promovată în eșalonul secund, Viitorul Șelimbăr mai face un pas important pentru dezvoltarea clubului și anume asigurarea grupelor de juniori care vor completa grupele existente la club în acest moment. Viitorul Șelimbăr are peste 100 de copii și juniori înscriși de pe raza comunei Șelimbăr, iar Alma Sibiu beneficiază de un numar de 370 de viitori fotbaliști.

”Colaborarea cu Alma Sibiu reprezintă un pas important pentru ceea ce ne propunem la acest moment în dezvoltarea centrului de copii și juniori. Ne bucurăm că Alma Sibiu este alături de noi și consider că și-au dat mâna două cluburi cu o direcție importantă în viitorul fotbalului. Această colaborare va aduce beneficii ambelor părți, dar mai mult decât orice ne dorim ca această colaborare să sprijine viitorii fotbaliști”, a declarat Claudiu Furdui, președintele clubului ACS Viitorul Șelimbăr.

De cealaltă parte, Iulian Merintean s-a declarat încântat și a mărturisit și motivele care au determinat clubul Alma să accepte o colaborare cu Viitorul Șelimbăr, asta deși au existat și alte cluburi interesate.

 ”Ne bucurăm foarte mult că putem fi alături de o echipă nou-promovată, o echipă care a bătut toate recordurile în Liga a III-a. Noi o privim ca pe o colaborare de lungă durată, ca pe o continuitate a juniorilor noștri pentru a putea ajunge mai ușor spre fotbalul mare. Un factor foarte important a fost și antrenorul Florin Maxim care are deschidere în promovarea tinerilor. Suntem încântați să ne alăturăm proiectului de la Șelimbăr într-ucât oamenii de acolo au dat dovadă de seriozitate, organizare și stabilitate, iar împreună sperăm că vom promova cât mai mulți tineri jucători”, a declarat Iulian Merintean, reprezentantul echipei ACS ALMA Sibiu.

Șelimbărul are în lot 3 jucători formați de Alma

ACS Alma Sibiu este un club cu un nivel accentuat de seriozitate, având 8 antrenori licențiați, împărțiți la mai multe grupe de juniori, iar munca lor a fost deja apreciată de mai multe cluburi din țară.

În acest moment din lotul echipei de seniori a Viitorului Șelimbăr fac deja parte trei jucători crescuți de Alma Sibiu. Juniorii Badea Alexandru, Ruben Vecerdea care au si debutat la Liga a III-a sub comanda lui Florin Maxim și Claudiu Giura un jucător care a confirmat prin evoluțiile foarte bune în ultimul sezon competițional, fiind un titular de drept al echipei în sezonul recent încheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.