Viitorul Șelimbăr la 180 de minute de Liga a II-a! Derby județean pentru promovare

Viitorul Șelimbăr se va duela sâmbătă cu Măgura Cisnădie în prima manșă pentru barajul de promovare în Liga a II-a. Elevii antrenați de Florin Maxim sunt la 180 de minute distanță de un loc sub soarele eșalonului secund.

După o luptă câștigată la o distanță de 17 puncte față de ocupanta locului secund, Viitorul Șelimbăr a trecut de Crișul Chișineu Criș cu scorul general de 4-2, iar „dubla” cu Măgura Cisnădie reprezintă încununarea întregului sezon pentru echipa noastră.

„Privesc meciurile cu Măgura Cisnădie cu multă încredere și cu multă atenție. Noi ne-am pregătit pentru această dublă pentru accederea în Liga a II-a încă de la începutul campionatului. Am tratat până acum toate meciurile cu maximă atenție tocmai pentru a evita o surpriză și ne-a ieșit, am terminat campionatul cu 16 victorii și două remize”, a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr.

Întâlnirea în finala pentru promovare cu Măgura Cisnădie reprezintă o surpriză pentru mulți, însă nu și pentru antrenorul Florin Maxim.

„Sincer mă așteptam să fim noi în finală, cât despre echipa adversă, nu m-am concentrat pentru că nu depindea noi, dar mă bucură că am ajuns două echipe din seria noastră deoarece acum s-a demonstrat că nu a fost o serie chiar ușoară cum spuneau majoritatea oamenilor”, a mai punctat Florin Maxim.

George Monea: „Este benefic că jucăm cu Măgura! Cunoaștem adversarul!”

Unul dintre jucătorii care au avut parte de o evoluție ascendentă în acest retur este fundașul dreapta George Monea. Munca acestuia a fost încununată cu gol în returul cu Crișul Chișineu Criș, iar acum este mai mult decât focusat pe meciurile cu Măgura Cisnădie.

„Privesc următorul meci cu Măgura Cisnădie cu optimism și dornic de victorie. Atuurile noastre pot spune că sunt experiența pe care o avem datorită jucătorilor experimentați care au mai trecut prin astfel de meciuri cu miză. Este important și faptul că în celelalte două meciuri cu Măgura am reușit să ne impunem de fiecare dată. Consider că este benefic că jucăm cu Măgura barajul final pentru promovare, într-ucât ne cunoaștem mai bine adversarul”, a declarat George Monea, fundașul dreapta al echipei pregătite de Florin Maxim.

Un alt fotbalist care a contribuit la calificarea Viitorului Șelimbăr, este Adrian Cîrstean, acesta a reușit să creeze faza de la golul de 1-0 din meciul tur și să înscrie golul de 2-0 din partida retur.

„Este cel mai important moment din istoria echipei noastre și suntem încrezători că putem obține promovarea în Liga a II-a. Momentan doar sperăm dar ne dorim și vom lupta să câștigăm meciul tur pentru a ne fi mai ușor în retur. Pentru mulți este o surpriză că jucăm finala cu Măgura deoarece nu multă lume se aștepta la asta la începutul campionatului. Dar trebuie specificat și apreciat totodată că și ei au muncit enorm pentru a ajunge aici”, a declarat Adrian Cîrstean, atacantul echipei Viitorul Șelimbăr.

Partida dintre Măgura Cisnădie și Viitorul Șelimbăr va avea loc sâmbătă de la ora 18:00, pe stadionul Măgura din Cisnădie, și va fi prima partidă cu spectatori după pandemia COVID-19, în vreme ce returul este programat pentru 29 mai, la Avrig la ora 17:30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.