Ionuț Stelescu se alătură staff-ului tehnic al Viitorului Șelimbăr

După o experiență de 8 ani alături de Edi Iordănescu, posesorul licenței A, Ionuț Stelescu s-a alăturat staff-ului tehnic al Viitorului Șelimbăr.

„Am decis să mă alătur proiectului de la Viitorul Șelimbăr datorită relației bune pe care o am cu Florin Maxim și Cristi Preda. M-a încântat calitatea oamenilor de acolo, vorbim aici de la staff-ul tehnic, administrativ, până la lotul de jucători. Îmi place că se dorește performanță și anume promovarea în Liga a II-a“, a declarat cel mai nou membru din staff-ul tehnic al campioanei din Liga a III-a, Seria a VII-a.

Ionuț Stelescu s-a alăturat staff-ului de la Viitorul Șelimbăr în urmă cu două săptămâni, experiența lui putând aduce un plus de valoare echipei noastre.

„Ne bucurăm că Ionuț Stelescu a acceptat să colaborăm, sperăm să ne ajute să ne îndeplinim obiectivul și anume accederea în eșalonul secund“, a declarat Claudiu Furdui, președintele echipei Viitorul Șelimbăr.

Născut pe data de 28 februarie 1973, Ionuț Stelescu, a mai făcut parte din staff-ul tehnic al următoarelor echipe: Jiul Petroșani, Gaz Metan Mediaș, ASA Târgu-Mureș, Poli Timișoara, ASTRA Giurgiu, CFR Cluj, CSKA Sofia, Pandurii Târgu Jiu și Fortuna Brazi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.