Viitorul Șelimbăr lider din toate punctele de vedere în Liga a III-a! Cele mai bune cifre pentru formația lui Maxim din 100 de participante

Viitorul Șelimbăr este prima echipă din totalul de 100 de combatante de la nivelul ligii a treia care și-a asigurat prezența la meciurile de baraj pentru accederea în eșalonul secund.

După ce a avut un parcurs impecabil în tur, gruparea antrenată de Florin Sandu Maxim și-a asigurat, cu cinci etape înainte de finalul sezonului regulat, prezența la meciurile pentru promovarea în Liga a II-a.  Ba mai mult decât atât, cifrele Viitorului Șelimbăr arată că formația noastră conduce Liga a III-a din toate punctele de vedere, având cele mai multe puncte din toate cele 100 de participante.

Totodată echipa din Șelimbăr domină la capitolul golaveraj, cu +27, având 33 de goluri marcate și doar șase goluri primite, fiind în acest moment la egalitate cu Crișul Chișinău Criș.

Cine sunt formațiile aflate pe locul 1 în Liga a III-a în celelalte serii:

Seria 1 – Știința Miroslava, ocupă locul 1 în Liga a III-a, Seria 1, cu 26 de puncte, golaveraj 31-12, fiind la egalitate de puncte cu Foresta Suceava.

Seria 2 – Oțelul Galați, fosta campioană a României, se află pe locul 1 Seria a II-a cu 29 de puncte, golaveraj +25

Seria 3 – CS Afumați ocupă prima poziție în Seria a III-a, acumulând 34 de puncte și 30-7 golaveraj.

Seria 4 – CSA Steaua București, gruparea din Ghencea se află pe locul 1 în Liga a III-a, Seria a IV-a, având în acest moment 33 de puncte și +24 la golaveraj.

Seria 5 – Corona Brașov, una dintre echipele care au bifat prezențe pe prima scenă fotbalistică a țării și care este favorită la accederea în Liga a II-a, a reușit să acumuleze 32 de puncte +17 la golaveraj în Liga a III-a, Seria a V-a.

Seria 6 – ACSO Filiași conduce seria a VI-a, cu 28 de puncte, +12 golaveraj!

Seria 7 – Viitorul Șelimbăr ocupă detașat locul 1, în Seria a VII-a, având 37 de puncte +27 la golaveraj, având cea mai bună defensivă alături de alte câteva echipe din țară.

Seria 8 – Crișul Chișineu-Criș se află pe prima treaptă a podiumului în seria cu numărul 8, 30 de puncte acumulate și un golaveraj 36-9 sunt cifrele care au propulsat una dintre posibilele adversare a Viitorului Șelimbăr pe primul loc.

Seria 9 – Unirea Dej reprezintă una dintre surprizele acestui sezon, ocupând locul 1 în Seria a IX-a, cu 31 de puncte și un golaveraj 30-14.

Seria 10 – SCM Zalău conduce deocamdată seria a X-a, dar Minaur Baia Mare îi urmează la un punct distanță. Cifrele zălăuanilor sunt: 27 de puncte și 31-16 fiind raportul golurilor marcate-primite.

Viitorul Șelimbăr a reușit să impresioneze în acest sezon, obținând rezultate notabile precum:

   • 12 victorii și un egal dintr-un total de 13 meciuri jucate în Liga a III-a.
   • Accederea în turul 4 al Cupei României.

2 comentarii la articol:

 • Manea Emil
  la 7:44 pm

  Succes in continuare țineți o tot asa si veti învinge intotdeauna,perfectionativa tehnica individuală ma refer mai mult la cei tineri sutati la poarta din ori ce unghi de la distanță cat mai mare ,umflați mingea la antrenament tare,stiu prima dată te doare glezna dar te obișnuiești eu stiu cum este dar siturile mai ales de la distanță sunt năpraznice, am rupt mână unui coleg acum cativa ani intru n meci pe stadionul vointa,cititi cartea cu viata lui Nicolae Dobrin eu am citit o de 7 ori cand eram tânăr la un moment dat am incercat sa fentez ca el ,nu o fost meci cu Dobrin ca eu sa nu fiu am fost la pitici pe vremea când FC.Soimii Sibiu luptă pentru diviziaA(liga 1)antrenor Constantin Teasca v-am spus destul va urez succes.

 • Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *