Tinerii Robert Moga și Cătălin Tineiu decisivi pentru Viitorul Șelimbăr în primele meciuri din retur

Viitorul Șelimbăr a obținut maxim de puncte (așa cum ne-a obișnuit) din primele două dueluri din 2021. Formația pregătită de Florin Maxim a învins „la indigo” 2-0, două formații din județul Vâlcea, este vorba de Minerul Costești și Viitorul Dăești.

Fiecare partidă disputată în 2021 a avut pentru gruparea noastră câte un erou! Intrați pe parcursul celor două întâlniri, Cătălin Tineiu și Robert Moga au fost oamenii care au înclinat decisiv balanța în favoarea Viitorului.

Mai întâi la Vâlcea, în meciul cu Minerul Costești, Cătălin Tineiu a reușit să marcheze o „dublă”, fiind declarat omul meciului, asta deoarece golurile sale au mai adus trei puncte în visteria clubului șelimbărean.

„Am avut o perioadă în care m-am pregătit foarte bine, mă bucur că am reușit să ajut echipa, chiar aveam nevoie de acele goluri ca să mă descătușez, pentru că eu chiar am simțit că m-am pregătit bine, nu am evoluat rău nici în amicale, dar nu reușeam să aduc acest plus”, a declarat Cătălin Tineiu.

Cătălin Tineiu este născut pe data de 8 februarie 1999, acesta și-a făcut junioratul la Interstar Sibiu, FC Hermannstadt, Performanța Ighiu și Viitorul Șelimbăr!

Robert Moga decisiv în derby-ul cu Viitorul Dăești

Partida cu Viitorul Dăești nu a fost una ușoară, asta pentru că ghinionul s-a ținut scai de echipa noastră. Fotbaliștii antrenați de Florin Maxim au irosit oportunități uriașe de a marca, iar jocul a fost decis de două faze excelente făcute de nou-intratul Robert Moga,fotbalist trecut și prin curtea prim-divizionarei Universitatea Craiova.

Introdus în teren în partea secundă a jocului cu Viitorul Dăești, Robert Moga a reușit o acțiune personală prin care a obținut lovitura liberă transformată în gol de Daniel Tătar și a fost autorul celui de-al doilea gol, reușită care practic a securizat succesul echipei noastre.

”Am avut o perioadă în care am muncit foarte mult! Mă bucur foarte mult că eu am reușit să marchez, e un sentiment plăcut când intri de pe bancă și ajuți echipa. Important este să ne îndeplinim obiectivele, pentru că ne pregătim intens pentru asta”, a declarat Robert Moga, atacantul echipei Viitorul Șelimbăr.

În următoarea etapă care va avea loc vineri, 26.03.2021, Viitorul Șelimbăr va juca tot acasă cu Flacăra Horezu, într-un meci ce va avea loc la Avrig.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *