„Liderul calității în logistica expedierilor“, GLS România, devine partener Viitorul Șelimbăr

Viitorul Șelimbăr și GLS România au încheiat un parteneriat pentru sprijinirea sportului.

Echipei, aflată pe locul 1 în liga a III-a, seria a VII-a, i se alătură un nou partener, un nume mare, GLS România! Compania devine astfel unul dintre cei mai importanți parteneri ai grupării sportive Viitorul Șelimbar!

Sperăm ca prin semnarea acestui parteneriat cu GLS România să consolidam o relație  serioasă în dezvoltarea sportului din #ComunitateaSelimbar, iar continuând de la performanțele notabile obținute în 2020, performanță care nu ar fi fost posibilă fără sprijinul tuturor partenerilor noștri, să putem oferi un vizibil progres și în 2021!

GLS Group oferă servicii de coletărie fiabile și de înaltă calitate pentru peste 240.000 de clienți, completate de servicii de livrare și de livrare expres. „Liderul calității în logistica expedierilor” este principiul pilon al GLS. Prin companii deținute integral și partenere, GLS Group acoperă 40 de țări și este conectat la nivel global prin acorduri contractuale. Prin rețeaua sa terestră, GLS este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de coletărie din Europa. GLS Group operează, de asemenea, prin filiale deținute integral în Canada și pe coasta de vest a SUA. Rețeaua GLS este formată din aproximativ 70 puncte de transbordare centrale și regionale și aproximativ 1.400 de depozite susținute de aproximativ 28.000 de vehicule de livrare a milei finale și aproximativ 4.000 de camioane pentru distanțe lungi. GLS folosește în jur de 19.000 de oameni. În anul fiscal 2019/20 GLS a generat venituri de 3,6 miliarde de euro și a livrat 667 de milioane de expedieri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *