Viitorul Șelimbăr debutează cu Minerul Costești în noul an! Florin Maxim: ”Suntem mai puternici decât în vară!”

Viitorul Șelimbăr dispută sâmbătă prima partidă oficială din 2021, în deplasare cu Minerul Costești, în primul meci din cele opt rămase până la barajul de promovare!  

Echipa din Șelimbăr a avut parte de un tur perfect de campionat, aflându-se pe locul 1, cu un avans de 11 puncte față de ocupanta locului secund Gaz Metan Mediaș II.  

Antrenorul Florin Maxim, consideră că formația pe care o pregătește se află la un nivel mai bun decât la începutul acestui sezon competițional.  

„Din punct de vedere sportiv cred că suntem mai puternici, mai buni decât la începutul sezonului. Cred că în cele opt partide rămase va trebui să muncim, adversarii ne cunosc și își vor lua măsuri, terenurile nu sunt așa cum ne-am fi dorit în această perioadă ”, a declarat Florin Maxim, antrenorul principal al echipei Viitorul Șelimbăr.

În tur Viitorul Șelimbăr s-a impus cu 7-0 în fața celor de la Minerul Costești, în ceea ce avea să fie cea mai categorică victorie a formației noastre din Liga a III-a.  

Florin Maxim mizează pe forța grupului în lupta pentru promovare  

Antrenorul liderului din Liga a III-a, Seria a VII-a, Florin Maxim a fost întrebat care ar fi atuurile echipei pe care o pregătește, în lupta pentru accederea în eșalonul secund, iar acesta a fost ferm:  

„Atuurile noastre sunt forța grupului, pentru că doar noi cei din cadrul clubului și jucătorii știm cum am obținut victoriile, prin efort,  prin forța grupului, prin sacrificiu! Să nu uităm ca am câștigat puncte cu 12 jucători pe foaia de joc, că am fost nevoiți să improvizăm în unele momente, nu a fost așa ușor cum pare”, a declarat Florin Maxim.

De partea cealaltă căpitanul echipei Alexandru Curtean consideră că echipa pentru care evoluează nu a demonstrat nimic, obiectivul fiind doar pe jumătate îndeplinit.  

„Privim partea secundă a campionatului la fel ca până acum. Obiectivul nostru este pe jumătate îndeplinit, încă nu am realizat nimic! Ne-am pregătit mai bine ca în vară și sunt convins că o să abordăm mai bine partidele rămase. Atuurile noastre în lupta pentru promovare pot spune că sunt legate de stabilitatea pe care o avem la club. În mare parte suntem aceiași jucători, iar transferurile din această iarnă de aduc un plus”, a declarat Alexandru Curtean, căpitanul echipei Viitorul Șelimbăr.  

Cinci achiziții în pauza  de iarnă pentru Viitorul Șelimbăr  

În pauza competițională, formația  din Șelimbăr a efectuat nu mai puțin de cinci transferuri, cel mai răsunător fiind cel al lui Cosmin Vâtcă goalkeeper cu un CV impresionant. Pe lângă Cosmin Vâtcă (Universitatea Cluj), la gruparea din județul Sibiu au mai ajuns și Raul Drugă (Olimpic Cetate Râșnov), Patrick Peter (ACS Poli Timișoara), dar și doi tineri de mare perspectivă de la Alma Sibiu. Este vorba de Ruben Vecerdea și de Alexandru Badea.  

La capitolul despărțiri Viitorul Șelimbăr s-a despărțit de Valentin Neacșu, Loren Niță, jucători ale căror împrumuturi au expirat!  

Înainte meciului cu Minerul Costești , Viitorul Șelimbăr are nouă victorii și o remiză, fiind singura echipă care la finalul turului avea maxim de puncte.   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.