Viitorul Șelimbăr câștigă categoric primul meci din 2021

Viitorul Șelimbăr a obținut prima victorie în noul an. Elevii lui Florin Maxim s-au impus cu 7-2 împotriva juniorilor de la Alma Sibiu, la capătul unui meci bun de verificare.

La pauză scorul a fost 2-1, Alexandru Curtean reușind o dublă, iar gruparea noastră a mai avut câteva oportunități bune de a marca.

După pauză antrenorul Florin Maxim a rulat tot lotul, iar scorul a luat proporții și mai mari, jucătorii utilizați în partea secundă demonstrând că evoluțiile lor continuă să crească. Neacșa a marcat de două ori după pauză, Monea a înscris și el, Tineiu și-a trecut numele pe lista marcatorilor, în vreme ce un autogol a închis tabela de marcaj.

Viitorul Șelimbăr va juca următorul amical miercuri cu AFC Odorheiu Secuiesc, partidă care va avea loc tot pe stadionul „Pietricica”.

Viitorul Șelimbăr a jucat în următoarea formulă: Matenciuc – Monea, Natea, Ignat, D. Groza – Câmpean, Pașca, Drugă, Curtean, Roșu, Cîrstean.

În partea secundă Florin Maxim a trimis în teren următorul „11”: Ciorgovean – Natea, Vișa, Ignat – Tătar,Neacșa, Giura,  Niță, Tineiu, Cîrloanță și Moga.

Viitorul Șelimbăr dedică ultimul succes obținut în memoria celui care a fost Neluțu Țincu, fost campion internațional de călărie și suporter înfocat al echipei Viitorul Șelimbăr!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *