Retrospectiva anului 2020! Viitorul Șelimbăr principala echipă dezavantajată de pandemie!

Viitorul Șelimbăr este echipa care a reușit să scrie istorie în sezonul competițional 2020-2021, însă formația pregătită de Florin Maxim pare că a fost obligată să mai joace un sezon la nivelul eșalonului terț, asta deoarece în partea a doua a sezonului 2019-2020 gruparea din Șelimbăr deținea șanse reale de a accede în Liga a II-a.

2020 începea promițător pentru Vitorul Șelimbăr, echipa efectuase o pregătire bună de iarnă în Antalya, iar echipa noastră părea mai pregătită și mai motivată ca niciodată să nu piardă nici un meci în retur, însă după prima etapă Federația Română de Fotbal a decis să înghețe sezonul și Viitorul Șelimbăr să fie la o mică distanță de primele două locufir, formații care au disputat meci de baraj pentru Liga a II-a.

„Nu am de unde să știu cum ar fi arătat, la fel cum nu pot spune cum va fi returul din 2021. Pot spune că noi eram pregătiți și psihologic și moral. Noi eram foarte montați și credeam că putem să realizăm lucruri pozitive în acel retur. Cu tot respectul pentru Recea, dar și pentru Baia Mare eu cred că puteam să le batem, a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr.

Sezonul 2020-2021 a adus cel mai  bun sezon din istoria echipei Viitorul Șelimbăr. Echipa pregătită de Florin Maxim a obținut 9 victorii și o remiză, ocupând prima treaptă a podiumului.

 „A fost un tur greu de campionat. Noi am început bine, eu îmi trasez obiective pe termen scurt, mediu și lung. Eu mi-am dorit să luăm meci cu meci, dacă ne uităm în clasament am obținut 9 victorii și un egal și nu a fost simplu și acest lucru îmi ofeă încredere că se poate și mai bine. Rezultatele nu au venit în urma unor meciuri urâte, ci în urma unor momente de muncă. Toate meciurile au fost dificile, dar le-am câștigat prin muncă și prin presiune”. a mai punctat Florin Maxim.

Florin Maxim: „Sistemul de promovare e mai dificil decât până acum”

Fiind pe prima poziție în Liga a III-a, echipa noastră își îndreaptă gândurile și spre accederea în eșalonul secund, iar noul sistem competițional va face ca misiunea băieților noștri să fie și mai dificilă.

„Nu știu dacă vom fi dezavantajați, sistemul e mai dificil decât până acum. Din păcate acum mai sunt patru meciuri și nu vor fi cu orice echipe ci cu echipele de pe locurile 1-2 din seria a opta”, a mai spus tehnicianul formației noastre.

Florin Maxim a mărturisit că în pauza competițională și-ar dori câteva achiziții care să îi ofere posibilitatea de a avea dubluri pe fiecare post, însă acesta nu și-a încheiat discursul fără a menționa faptul că și-ar dori ca fanii echipei șelimbărene să poată participa la meciurile echipei pe care o pregătește.

1 comentariu la acest articol:

  • Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată.