Viitorul Șelimbăr sprijină lupta împotriva COVID-19! Elevii lui Florin Maxim au donat plasmă

Echipa de fotbal Viitorul Șelimbăr, formație greu încercată de virusul pandemic în perioada competițională, vine în sprijinul comunității. Fotbaliștii care în trecut au fost depistați pozitiv cu virusul SARS-COV2, fiind acum vindecați, au participat la donarea de plasmă pentru a-i ajuta pe cei care au mare nevoie de aceasta în lupta cu COVID-19.

Deși aflați în vacanță, jucătorii de la Viitorul Șelimbăr au ales să pună și ei umărul la sprijinirea bolnavilor cu SARS-COV2 și au ales să doneze plasmă, aceasta fiind o nouă acțiune prin care clubul de fotbal depășește granițele dreptunghiului verde și se implică în sprijinirea comunității.

„Este normal pentru noi, ca oameni în primul rând, să încercăm să facem ceva pentru semenii nostri. Am discutat despre acest subiect încă din momentul când jucătorii noștri au fost depistați pozitiv. Când s-a anunțat că plasma persoanelor vindecate de această boală poate salva vieți am știut că trebuie să ne implicăm. E un sentiment de nedescris să poți oferi comunității, pe lângă performanțele sportive, și sprijin în aceste momente grele de pandemie. Noi atât am putut, atât am oferit, dar sunt singur că vor mai exista persoane care vor dori să ne urmeze gestul”, a declarat Claudiu Furdui, președintele echipei Viitorul Șelimbăr.

Viitorul Șelimbăr nu este la prima acțiune în care sprijină comunitatea. Tot în acest an, formația antrenată de Florin Maxim a strâns fonduri pentru un tânăr bolnav, oferindu-și toate tricourile la licitație.

Reamintim totodată că în acest moment Viitorul Șelimbăr este pe primul loc în Liga a III-a, Seria a VII-a, avand 28 de puncte din 30 posibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.