Performanță UNICĂ în România realizată de Viitorul Șelimbăr! Echipa noastră este singura cu punctaj maxim din totalul de 100 de formații din Liga a III-a

Viitorul Șelimbăr continuă să scrie o pagină frumoasă de istorie în fotbalul din comună. Echipa antrenată de Florin Maxim a încheiat turul de campionat cu maxim de puncte, adică nouă victorii din tot atâtea posibile și cel mai bun golaveraj (+20) din Liga a III-a, fiind UNICA grupare din eșalonul terț care a reușit să atingă această performanță.

Noul sezon a început cu un nou format al ligii a III-a, cu adversari total necunoscuți pentru Viitorul Șelimbăr, însă echipa noastră s-a adaptat rapid la noile condiții de desfășurare a competiției, iar dovada vie a acestui aspect este legată de cele nouă victorii din tot atâtea meciuri în Liga a III-a, Seria a VII-a.

„Parcursul la ceea ce ne-am propus noi, a fost unul normal ținând cont de modul în care ne-am pregătit și de condițiile pe care le-am avut. Eu îmi propun mereu să câștigăm, pentru mine nu e ceva spectaculos, pentru că asta ne-am propus”, a declarat Florin Maxim, antrenroul echipei Viitorul Șelimbăr.

De partea cealaltă și jucătorii susțin că parcursul formației din Șelimbăr nu este întâmplător. Cele nouă victorii nu au făcut nimic altceva decât să demonstreze că obiectivele clubului sunt argumentate și de prestațiile fotbaliștilor.

„Nu e nimic surprinzător pentru noi, chiar intrăm la fiecare joc să-l câștigăm, ne așteptam să învingem în multe meciuri. Cred că am fi putut avea același parcurs și în primăvară când a fost întrerupt campionatul. Am devenit o echipă, am fost mai uniți și suntem o echipă foarte bună. Așa zicem mereu, haideți să jucăm să câștigăm și să promovăm”, a declarat Alexandru Curtean, căpitanul echipei Viitorul Șelimbăr.

Oficialii clubului Viitorul Șelimbăr s-au declarat foarte mulțumiți de parcursul grupării antrenate de Florin Maxim, declarând ca sunt 100% încrezători în ceea ce privește viitorul echipei.

„Cele nouă victorii au demonstrat că avem o echipă omogenă, compactă și unită, dar să nu uităm că suntem abia la jumătatea drumului, iar greul abia acum începe. Mai avem 9 finale și meciurile de baraj, iar anul următor sperăm, și ne dorim, să evoluăm în liga a II-a“ a declarat Claudiu Furdui, președintele echipei Viitorul Șelimbăr.

La finalul turului Viitorul Șelimbăr se află pe primul loc în clasament având 27 de puncte din tot atâtea posibile, având un avans de 10 puncte față de locul secund. Trebuie menționat și faptul că echipa noastră are cel mai bun atac și cea mai bună apărare.

Alexandru Curtean: „Cea mai grea luptă a fost cu COVID-19“

Viitorul Șelimbăr a avut și obstacole, momente dificile pe care puțini le anticipau la începutul sezonului, iar unul dintre ele a fost consemnat în momentul în care mai mulți jucători din lot au fost depistați pozitiv la testele COVID-19.

„Cel mai greu moment a fost atunci când clubul a fost lovit de COVID-19, dar ne-am mobilizat și am demonstrat că avem  forță și suntem o echipă bine pregătită, concentrată, matură, am demonstrat că fiecare dintre noi poate pune umărul, poate sprijini echipa să își îndeplinească obiectivele. Totuși partea pozitivă este că în această perioadă a trebuit să fim și mai uniți și să conștientizăm fiecare rolul pe care îl avem la echipă”,  a mai punctat Alexandru Curtean.

Nici antrenorul Florin Maxim nu a putut să nu menționeze perioada dificilă din prima parte a sezonului, când antrenorul cu portarii, preparatorul fizic, președintele clubului și Gabriel Tănase au fost legitimați pentru a putea alinia o formulă de start, iar surpriza a fost că fiecare a pus umărul la cele nouă succese consecutive ce fac din echipa noastră o formație UNICĂ în țară.

 „Cam toate meciurile au fost grele, nu am avut meciuri ușoare, chiar și atunci când am câștigat cu 7-0 nu a fost ușor. Băieții au luptat pentru fiecare punct. Cel mai greu moment pentru mine acesta a fost, cel mai dificil când nu am reușit să aliniem întreg efectivul din cauza pandemiei“, a concluzionat Florin Maxim, antrenorul echipei noastre și unul dintre principalii artizani ai schimbării de la Viitorul Șelimbăr.

Vicepreședintele Remus Șerban: „Așa e în viață, când muncești și ești serios, succesul este doar o chestiune de timp, iar acum a sosit timpul nostru“

Unul dintre oamenii implicați activ la echipă, vicepreședintele Remus Șerban a explicat care este cheia succesului pentru tot ceea ce înseamnă realizările echipei Viitorul Șelimbăr.

„Vă spun sincer că mi se pare normal ceea ce se întâmplă la echipă. Așa e în viață, când muncești și ești serios, succesul este doar o chestiune de timp, iar acum a sosit timpul nostru. Mai avem mult de muncit, dar trebuie să ne bucurăm și să felicităm pe această cale tot colectivul echipei noastre pentru performanța realizată în acest tur“, a declarat Remus Șerban, vicepreședintele echipei Viitorul Șelimbăr.

Primarul comunei Șelimbăr, mândru de performanța echipei Viitorul Șelimbăr și de comunitatea în fruntea căreia se află

„Încă odată vreau să menționez faptul că la Șelimbăr ne dorim performanță în toate domeniile de activitate. Ne dorim continuitate atât ca rezultate, cât și ca infrastructură. Ma bucură mult parcursul echipei noastre, iar faptul că suntem singura echipă din Liga III-a cu maxim de puncte nu e întâmplător. Băieții muncesc, sunt serioși și rezultatele sunt normale, iar pe această cale vreau să felicit întreg lotul de jucători și staff-ul tehnic“ a declarat primarul Șelimbărului, Marius Grecu.

Viitorul Șelimbăr mulțumește pe această cale și tuturor partenerilor și sponsorilor implicați în acest proiect, iar aceste performanțe nu ar fi fost posibile fără implicarea voastră!

VĂ MULȚUMIM!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.