Agenții 7-0-0! Viitorul Șelimbăr a ieșit învingătoare din derby-urile sibiului! Elevii lui Maxim au câștigat ambele dispute chiar dacă au avut probleme serioase de lot!

Viitorul Șelimbăr e de neoprit în Liga a III-a, Seria a VII-a,  având maxim de puncte după  7 etape scurse din eșalonul terț. Elevii antrenați de Florin Maxim au câștigat ambele partide din această săptămână. Mai întâi formația noastră a învins cu 4-0 în deplasare pe FC Hermannstadt II, iar vineri, formația șelimbăreană s-a impus la limită într-un meci în care gruparea noastră a avut probleme mari de efectiv.

La meciul cu FC Hermannstadt II, Viitorul Șelimbăr a utilizat antrenorul cu portarii între buturi, asta deoarece toți cei trei goalkeeperi componenți ai lotului au fost infectați cu SARS-COV2, iar preparatorul fizic Cătălin Ojiga a ocupat postul de titular fundaș dreapta. La meciul cu Măgura Cisnădie, Cătălin Ojiga a fost mai departe titular, alături de Gabriel Tănase (component al echipei secunde), jucător experimentat, dar care în mod normal nu făcea parte din lotul grupării șelimbărene.  Între buturi a revenit Tiberiu Matenciuc,  iar pe banca de rezerve s-a aflat antrenorul cu portarii Cristian Preda și președintele clubului Claudiu Furdui care a fost și nevoit să intre pe teren în ultimele 10 minute ale jocului, debutul acestuia fiind pricinuit de accidentarea lui Câmpean.

După șapte partide Viitorul Șelimbăr are cel mai bun atac și cea mai bună apărare din Liga a III-a, Seria a VII-a, doar Măgura Cisnădie având același număr de goluri încasate.

Cu Maxim pe bancă, Viitorul Șelimbăr are maxim de puncte!

Instalat pe banca tehnică a Viitorului Șelimbăr, in 2019, Florin Maxim nu a cunoscut gustul înfrângerii de când a preluat frâiele echipei din comuna noastră. „Cu voi sau fără voi, eu am venit să reușesc” erau printre primele cuvinte rostite de Florin Maxim după instalarea ca antrenor principal al Viitorului.

„Nici nu putem să spunem că au fost derby-uri, au fost niște examene pentru noi.  Când am venit la echipă am venit cu încredere și îmi place să ofer acest lucru și altora. Nu am realizat nimic momentan, dar rezultatele îmi dau o încredere nebună. Faptul că am fost 13 oameni, cu antrenorul de portari și cu președintele m-a determinat să cer să nu amânăm meciul cu Măgura Cisnădie, pentru că am încredere în băieți și ei la rândul lor mi-au demonstrat că nu am greșit”, a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr.

Debutul lui Florin Maxim pe banca Șelimbărului a fost unul de foc, acesta a remizat 2-2 cu Industria Galda de Jos după ce pe finalul meciului Neacșa ratase o lovitură de la 11 metri, însă de atunci Viitorul a refuzat sa mai cedeze punct sau puncte.

Curtean, Vișa și Tătar la a doua tinerețe în tricoul Viitorului

Aflată la doar al doilea sezon în Liga a III-a, Viitorul Șelimbăr are în componența lotului fotbaliști cu experiență, consacrați la nivelul primelor două eșaloane fotbalistice, dar și tineri de mare perspectivă, fiind adevărate propuneri pentru echipele din ligile superioare.

Dacă la capitolul fotbaliști cu experiență îi putem aminti pe Alexandru Curtean, Daniel Tătar, Bogdan Vișa, Alexandru Neacșa, Adrian Cîrstean, George Monea, Ciprian Natea, Daniel Groza,  fără a mai fi nevoie să le prezentăm CV-ul, la capitolul tineri de perspectivă formația noastră se mândrește cu nume precum Andrei Roșu, Robert Moga, Andrei Câmpean, Ionuț Cârloanță, Claudiu Giura, Loren Niță, Andrei Pașca, Dragoș Ciorgovean, Tiberiu Matenciuc, Cătălin Tineiu dar și cu fotbaliștii veniți împrumut de la FC Voluntari, Sebastian Ignat și Valentin Neacșu, jucători de care cu siguranță vom auzi în anii următori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.