Viitorul Șelimbăr a utilizat un portar de 47 de ani în meciul cu FC Hermannstadt II

Liderul invincibil din Liga a III-a, seria a VII-a, Viitorul Șelimbăr a bifat marți în partida restantă cu FC Hermannstadt II, o nouă victorie cu scorul de 4-0 (1-0, la pauză). Echipa antrenată de Florin Maxim are maxim de puncte în acest sezon. La meciul de marți (27.10.2020), tehnicianul șelimbărenilor a fost nevoit să utilizeze un portar în vârstă de 47 de ani deoarece toți cei trei portari din lotul echipei au fost depistați pozitiv la testul Covid, fiind în izolare.

Cristian Preda a apărat cu succes buturile liderului din seria a VII-a, oferind siguranță formației pregătită de Florin Maxim, devenind astfel unul dintre cei mai vârstnici jucători din actualul sezon din Liga a III-a.

“Sincer m-am simțit foarte bine! Nu mă așteptam dar chiar am simțit din nou emoțiile unui joc. Nu mă gândeam că la vârsta asta mai pot juca, dar am dorit să ajut echipa și din postura asta conjunctura a făcut să fie nevoie de serviciile mele. Mă bucur că fac parte din acest proiect! Am întâlnit aici oameni serioși, avem un grup unit și sperăm să ne atingem obiectivele”, a declarat Cristian Preda, antrenorul cu portarii al echipei Viitorul Șelimbăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *