Viitorul Șelimbăr învinsă cu greu de divizionara secundă FK Csikszereda

Echipa noastră a disputat miercuri un amical împotriva formației din Liga a II-a, FK Csikszereda Miercurea Ciuc, joc pierdut la limită 2-3 de formația noastră. Elevii lui Florin Maxim au condus cu 1-0 la pauză, iar în mitanul secund pe fondul unor modificări efectuate gruparea gazdă a reușit să se impună.
În primele 45 de minute Viitorul Șelimbăr a jucat bine, formația noastră nu a oferit oportunități de a marca adversarilor, iar în minutul 32 Alexandru Neacșa a deschis scorul cu un șut la colțul lung după un assist superb a lui Alex Curtean.
Repriza secundă a fost bună pentru echipa noastră, însă doar erorile individuale au făcut ca FK Csikszereda să marcheze. Golul de 2-3 a fost marcat de Sebastian Ignat cu o lovitură de cap.

„Prima repriză am făcut un joc bun, nici în a doua nu am jucat rău, dar am făcut greșeli individuale. Chiar a meritat să mergem până acolo 3 ore și jumătate. Am jucat pe o suprafață de joc impresionantă, am văzut o bază sportivă bine pusă la punct, așa cum mi-aș dori să întâlnesc în mai multe zone din țară, chiar îi felicit pe cei de acolo pentru ceea ce au realizat”, a declarat Florin Maxim, antrenorul echipei Viitorul Șelimbăr

Pentru formația lui Florin Maxim urmează continuarea perioadeii de pregătire, urmând să mai dispute și câteva jocuri amicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.