Clasare pe podium la prima prezență în Liga a III-a pentru echipa noastră!

        Situația cauzată de virusul Covid-19 afectează și campionatul Ligii a III-a, eșalon în care evoluează și formația noastră. Federația Română de Fotbal a decis că este oportun în acest moment să înghețe campionatul din eșalonul terț, astfel ca Viitorul Șelimbăr a încheiat pe locul 3, în Liga a III-a, Seria a V-a, la prima participare într-un eșalon superior.
Chiar dacă clubul șelimbărean și-ar fi dorit să se încheie pe teren toate aceste competiții, oficialii Viitorului au mărturisit că sunt de acord cu măsurile FRF, întrucât sănătatea jucătorilor și a membrilor din staff-ul tehnic este prioritară.
„Considerăm oportună decizia Federației Române de Fotbal de a îngheța campionatul, asta chiar dacă noi ne-am fi bucurat să jucăm acest sezon până la final, mai ales că strategia făcută în pauza competițională a fost una care ar fi crescut nivelul exprimării echipei în meciurile oficiale. În mod cert ne vom baza în continuare pe același nucleu de jucători, iar scopul nostru pe viitor va fi acela a obține o clasare mai bună în sezonul următor! Este un moment dificil, avem 6 luni fără a juca un meci oficial și probabil vor mai fi încă trei fără dispute în campionat. Important este să ne revedem sănătoși și să-i protejăm pe cei din jurul nostru”, a declarat Claudiu Furdui, președintele echipei Viitorul Șelimbăr.
În momentul în care FRF a decis sa „înghețe” sezonul Ligii a III-a, gruparea noastră avea 28 de puncte și se afla la doar 7 puncte de prima poziție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.