Viitorul Șelimbăr și CS Hunedoara au remizat într-un amical fără goluri! Sâmbătă începe balul pe „Cetate”

Pe un teren greu, aproape impractiabil Viitorul Șelimbăr și CS Hunedoara au remizat 0-0, la capătul ultimului meci de verificare pentru cele două tabere. De menționat este faptul că Viitorul Șelimbăr se află la primul meci fără gol sub comanda lui Florin Maxim.

Deși trebuia să se dispute pe stadionu municipal „Michael Klein” din Hunedoara, partida dintre Viitorul Șelimbăr și ocupanta locului 7 în seria a IV-a, CS Hunedoara s-a disputat pe un alt teren, suprafața de joc dând bătăi de cap fotbaliștilor din ambele tabere.

Elevii pregătiți de Florin Maxim au dominat jocul de la Hunedoara, șelimbărenii irosind câteva oportunități de a marca, atât în prima repriză cât și în partea secundă.

Reamintim că în această iarnă Viitorul Șelimbăr a efectuat șapte transferuri, iar aici îi putem aminti pe portarii Neacșu și Ciorgovean, jucătorii de câmp, Ignat, Niță, A. Roșu, Plazonja și A. Pașca.

Sâmbăta viitoare Viitorul Șelimbăr va dispua primul meci oficial din 2020 contra formației Unirea Alba Iulia, grupare pe care formația lui Maxim a învins-o cu 2-1 în tur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.