Viitorul Șelimbăr continuă seria pozitivă în jocurile de verificare. Victorie 5-1 cu Măgura Cisnădie pentru elevii lui Maxim

Viitorul Șelimbăr și Măgura Cisnădie au dipsutat un joc amical sâmbătă dimineață pe stadionul „Obor” din Sibiu. Formația care are deja trei săptămâni de pregătire, Viitorul Șelimbăr, a reușit să învingă cu 5-1 formația din Liga a IV-a, asta după ce la pauză scorul a fost de 3-0.

Măgura Cisnădie a rezistat 25 de minute pe „Obor”, acela fiind minutul în care Ciprian Natea a deschis scorul în partida de verificare. Avantajul șelimbărenilor a fost dublat de Cîrloanță în minutul 27, iar scorul pauzei a fost stabilit de Alexandru Neacșa în minutul 43.

După pauză pe fondul mai multor schimbări în cele două tabere, Viitorul Șelimbăr a reușit să se distanțeze pe tabelă. Cîrstean face 4-0, în minutul 47, iar un minut mai târziu Măgura Cisnădie marchează golul de onoare prin Drăgușin. Scorul final a fost stabilit în minutul 60 de Moga.

Partida de verificare s-a dovedit a fi un test util pentru ambele formații, Măgura Cisnădie având anumite momente bune de joc ținând cont de nivelul pregătirii la care se află.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.