Viitorul Șelimbăr a bifat al șaptelea transfer din această iarnă

Viitorul Șelimbăr a ajuns efectuat cea de a șaptea achiziție din această iarnă. Formația pregătită de Florin Maxim a întărit linia mediană, transferându-l pe Andrei Pașca de la Luceafărul Oradea, formație ce pare să se dezintegreze.

În vârstă de 20 de ani, Andrei Pașca este un jucător destul de experimentat la nivelul eșalonului terț, acesta a jucat pentru Sănătatea Cluj și Luceafărul Oradea, în vreme ce junioratul l-a făcut la Universitatea Cluj.

“Am ales Viitorul Șelimbăr pentru că am discutat cu cei de aici și obiectivele noastre se intersectau. Atât eu, cât și clubul ne dorim să jucăm la alt nivel decât cel la care ne aflăm acum. Pe lângă asta,staff-ul tehnic și conducerea de aici a fost un alt criteriu important în alegerea mea,pentru că am simțit că ne putem îndeplini împreună obiectivele “a declarat Andrei Pașca, mijlocaș central, Viitorul Șelimbăr. Alexandru Neacșu, Valentin Ignat, Loren Niță, Dragoș Ciorgovean, Stepan Plazonja, Andrei Roșu și Andrei Pașca sunt achizițiile efectuate de gruparea pregătită de Florin Maxim până în prezent.

La capitolul despărțiri, Viitorul Șelimbăr a încetat colaborarea cu Hodea, Best și Băilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.